Fairtrade koffie voor op het werk

Koffie is uw visitekaartje wanneer u klanten of bezoekers ontvangt. Voor uw medewerkers betekent het een dagelijks rustmomentje of juist een lekkere oppepper. Daarom haalt u graag een goede kwaliteit koffie in huis.

De koffie van Fair Trade Original komt hieraan in alle opzichten tegemoet. De naam zegt het al, de koffie is eerlijk ingekocht. En er zijn tal van melanges en mogelijkheden, voor iedere zetmethode en iedere smaak.  

H’eerlijke koffie die bij uw organisatie past

Fair Trade Original zet zich in om de directe toegang voor producenten uit deze landen tot de Nederlandse markt te vergroten en zo te zorgen dat ze een goede prijs krijgen voor de koffie. Dit doen ze onder andere door in te kopen volgens de fairtrade handelsvoorwaarden van de stichting Max Havelaar. 

Wereldwinkel Bunschoten-Spakenburg biedt bedrijven de mogelijkheid producten als koffie, thee en suiker van het Max Havelaar keurmerk via onze winkel in te kopen.

Zakelijke leveringen doen we op rekening, zonder gedoe. En uiteraard leveren wij de bestelling dan op een afgesproken tijdstip af, zonder extra kosten. Een authentieke topkoffie met een verhaal over mensen vanuit Tanzania, Ethiopië en Guatemala die één gemeenschappelijke deler hebben; koffie!

En biologische thee

Uiteraard hebben we ook een aantal voortreffelijke theemelanges, zoals de klassieke engelse melange of onze sjieke earl grey. Maar ook groene thee met citroen of rooibos ‘spicy orange’. Kortom, alles om ook een voortreffelijk bakje thee op het werk te presenteren.

Portieverpakkingen

Naast koffie en thee zijn er ook verschillende fairtrade mini’s beschikbaar voor op brood. Aardbeien- en abrikozenjam, pindakaas, hagelslag, vlokken puur en honing, you name it.
De cups zitten verpakt in een handzame tray en de hagelslag doosjes zijn verpakt in een doosje. Ook kunnen de cups netjes worden gepresenteerd in een productdisplay.
Neem voor meer informatie contact op met onze portiepartner Van Oort. Zij helpen je daar graag verder met deze fairtrade portieverpakkingen.

Contact

Heeft u interesse in fairtrade producten op het werk? Neem dan contact op met Jelleke Kramer, telefoon 033-2996670 of stuur een e-mail naar wwBunSpa@gmail.com.

Als u overstapt dan krijgt u van ons een doos met 100 Tiny Tony’s chocolaatjes, naar keuze melk, puur of in een mixverpakking, om dit samen met uw medewerkers op smakelijke wijze te vieren.