We hebben ons aangesloten bij Wereldwinkel.Nu

Wereldwinkel Bunschoten-Spakenburg heeft zich onlangs aangesloten bij het landelijk platform Wereldwinkel.Nu en maakt sindsdien gebruik van die vormgeving. 
Onder de nieuwe slagzin ‘ik geef jou de wereld kado’ blijft de Wereldwinkel zich inzetten voor een betere wereld door de verkoop van fairtrade producten.

Duurzaamheid

Met de nieuwe merkstrategie wil de Wereldwinkel de aansluiting verbeteren met de huidige trend, waarin steeds meer aandacht is voor duurzaamheid. Ook het verbeteren van de leefomstandigheden van mensen in een achterstandsituatie, waar ook ter wereld, staat tegenwoordig steeds meer centraal.

Eerlijke prijs

Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld, waarin iedereen een kans op ontwikkeling krijgt. De producenten krijgen een eerlijke prijs voor hun product en arbeid en de producten worden gemaakt met respect voor natuur en milieu. De mooie, authentieke producten komen van over de hele wereld, maar soms ook uit de directe omgeving. De Wereldwinkel in Bunschoten-Spakenburg bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar en draait volledig op vrijwilligers.

Primeur

Wereldwinkel Bunschoten-Spakenburg is één van de vier wereldwinkels in Nederland die de overstap naar de nieuwe strategie als eerste maken. Op zaterdag 29 oktober, bij de aanvang van de Fairtrade Week, werd de nieuwe naam en de nieuwe look officieel in gebruik genomen.