Eerste Dopper tappunt in Bunschoten-Spakenburg

Heb je grote waterbehoefte onderweg? En je hebt al een Dopper??
Met de speciale gratis Dopper-app voor iPhone en Android vind je gemakkelijk alle tappunten bij jou in de buurt, waar ook ter wereld. 

Van restaurants in San Francisco tot waterfonteintjes in Barcelona, van winkels tot kantoren en privéadressen om de hoek waar je gratis mag bijtappen.

Uiteraard heeft de Wereldwinkel zich ook direct aangemeld als tappunt en zijn we nu met de speciale app te vinden. Dat werd hoog tijd, want tot dan toe werden ‘kraanwatertappers’ naar  Baarn gestuurd waar het dichtstbijzijnde tappunt was. De Wereldwinkel gaat er  vanuit dat er binnenkort meerdere tappunten in Bunschoten te vinden zijn.

 

Een Dopper waterfles kost 12,50 en is verkrijgbaar in de kleuren cool blue, pretty pink, pure white, royal orange en apple green. Kom daarom nu naar de Wereldwinkel in de Havenstraat en koop een Dopper voor de zomervakantie.

Wij vullen jouw nieuwe Dopper dan direct voor je met kraanwater. En blijf daarna vragen naar kraanwater. Dan komen er steeds meer tappunten bij. Probeer het uit tijdens je vakantie!