Waardecheques welkom!


Ook dit jaar is het weer mogelijk om de cadeaubonnen van het jaarlijkse kerstgeschenk van De Boei en De Haven bij ons in te leveren. Helaas kan er geen kerstmarkt worden georganiseerd, maar van 7 t/m 24 december nemen we in onze winkel aan de Oude Schans deze waardecheques gewoon aan. 

De cadeaubonnen zijn te gebruiken voor het complete assortiment, food én non-food. Ze zijn te gebruiken voor wijn. koffie of thee bijvoorbeeld. Zo hebben we momenteel een heerlijke kerstthee voor de feestdagen. Ook geven we 15% korting op alle serpentijnsteen beelden uit Zimbabwe van importeur Amandla. En we geven bij betaling met deze bonnen een extra korting op tapasschalen: de kleine set verkopen we van € 24,00 voor € 20,00 en de grote set van € 41,00 voor € 35,00. 

 In verband met de ‘hele Euro’-waarde van de cadeaucheques wordt het eindbedrag dat met deze bonnen betaald wordt in hele Euro’s naar beneden afgerond. En op alle aankopen die met deze bonnen worden gedaan verstrekken wij ook nog Spakenburgse Spaarpaspunten.

Daarnaast zorg je met een fairtrade aankoop bij de Wereldwinkel dat boeren en producenten in ontwikkelingslanden een goed inkomen verdienen. Voor een (nieuw) huis bijvoorbeeld, voor de verdere ontwikkeling van hun bedrijf of voor een school voor de kinderen. Handel onder fairtrade criteria draagt juist daar zorg voor. Zo koop je een betere wereld met je kerstgeschenk. Is dat niet een mooie kerstgedachte?