De Dopper Steel is er weer!
Hij was een tijdlang moeilijk verkrijgbaar, deze roestvrij stalen Dopper. Maar hij is er weer, en nét op tijd voor vaderdag...

Sterk, stoer, robuust, sexy: woorden schieten tekort bij het beschrijven van onze man van staal. De Dopper Steel fles is zo geliefd dat fans er met stalen zenuwen voor in de virtuele rij hebben gestaan in de Wereldwinkel webshop.

Dat begrijpen wij, want deze roestvrij stalen Dopper is toch wel een industrieel meesterwerkje. Maar gelukkig ligt hij nu weer gewoon op voorraad in onze Wereldwinkel in Spakenburg.

En laten we eerlijk zijn: size does matter! In deze Dopper Steel past maar liefst 800 ml water, en dat is bijna twee keer zoveel als in de Dopper Original. Ideaal dus voor de gulzige lieden onder ons, of juist voor de hele luie donders die willen besparen op heen-en-weertjes naar de kraan.


Dit sterke staaltje vakmanschap wordt verantwoord geproduceerd in China. Daar gaat het er gelukkig een stuk beter aan toe dan de associaties die jij daar misschien mee hebt. Zo heeft Dopper met de fabriek een zogenaamde ‘code of conduct’ opgesteld. Dit is een gedragscode waarin is vastgelegd dat de fabriek moet voldoen aan een aantal basisnormen en waarden. Producenten blij, jij blij.