Nieuwe kleuren Dopper: Hello Yellow en Deep Purple!Dopper is een initiatief ter promotie van kraanwater en het terugdringen van de berg plastic afval. Hiervoor ontwikkelde Dopper het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi. Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval.

Kraanwater is duurzaamste dorstlesser

De Dopper is een Nederlands ontwerp en wordt klimaatneutraal geproduceerd, is vrij van BPA (Bisfenol A, een schadelijk stofje dat via plastic in je voeding terecht kan komen) en draagt bij aan drinkwaterprojecten in Nepal. De Dopper Foundation werkt hiervoor samen met Simavi en lokale partners. Simavi let bij de projecten extra op de moeders, omdat zij een sleutelrol spelen in de gezondheid van hun familie.

Kraanwater is de duurzaamste dorstlesser die er is. Kraanwater lest je dorst voor 100% met 0 calorieën. Bovendien kost het bijna niets. De eisen die aan kraanwater worden gesteld zijn hoger dan die aan mineraalwater. En om te zorgen dat iedereen dit weet, gaat een deel van de Dopper opbrengsten naar de promotie van dit (h)eerlijke water.

De Dopper waterfles is verkrijgbaar bij de Wereldwinkel in de Havenstraat en kost € 12,50. Je hebt keus uit de kleuren Cool Blue, Pure White, Royal Orange, Apple Green en Red Limited. En natuurlijk de nieuwe kleuren Deep Purple en Hello Yellow.

Kom daarom naar de Wereldwinkel in de Havenstraat en koop een Dopper voor de zomervakantie.  De Dopper wordt meteen voor je gevuld met kraanwater. En blijf daarna vragen naar kraanwater. Dan komen er steeds meer tappunten bij. Probeer het uit in ons dorp. En natuurlijk tijdens je vakantie!