Dopper nu ook in Bunschoten-Spakenburg te koop

De Wereldwinkel heeft nu de Dopper waterfles in het assortiment. Dopper is een initiatief ter promotie van kraanwater en het terugdringen van de berg plastic afval.

Hiervoor ontwikkelde Dopper het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi. Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval. De Dopper is een Nederlands ontwerp en wordt klimaatneutraal geproduceerd, is vrij van BPA (Bisfenol A, een schadelijk stofje dat via plastic in je voeding terecht kan komen) en draagt bij aan drinkwaterprojecten in Nepal.

Kraanwater is de duurzaamste dorstlesser die er is. Kraanwater lest je dorst voor de volle 100% met 0 calorieën. Bovendien kost het bijna niets. De eisen die aan kraanwater worden gesteld zijn hoger dan die aan mineraalwater. En om te zorgen dat iedereen dit weet, gaat een deel van de Dopper opbrengsten naar de promotie van dit (h)eerlijke water.

Schoon en veilig drinkwater is lang niet altijd zo vanzelfsprekend als bij ons thuis. Daarom gaat een deel van de opbrengst van Dopper via Stichting Dopper Foundation naar waterprojecten in ontwikkelingsland Nepal. Er worden waterputten geslagen en schone wc’s en rioleringen aangelegd. Allemaal dankzij jouw Dopper. De Dopper Foundation werkt hiervoor samen met Simavi en lokale partners. Simavi let bij de projecten extra op de moeders, omdat zij een sleutelrol spelen in de gezondheid van hun familie.

De Dopper waterfles kost 12,50 en is verkrijgbaar in de kleuren Cool Blue, Pure White, Royal Orange, Apple Green en Red Limited. Pretty pink is helaas sinds kort uit het assortiment. Deep Purple en Hello Yellow zijn nu de nieuwste kleuren. Kom daarom nu naar de Wereldwinkel in de Havenstraat en koop een Dopper voor de zomervakantie. Wij vullen de fles direct voor je met kraanwater. En blijf daarna vragen naar kraanwater. Dan komen er steeds meer tappunten bij. Probeer het uit tijdens je vakantie!