Twee nieuwe Tonys Chocolonely repen

Er komen dit jaar twee nieuwe repen in ons vaste Tony’s assortiment. De winnaar van de Limited Editions verkiezing van 2015 wordt – traditiegetrouw – weer toegevoegd aan ons Exclusives assortiment.
En omdat Tony’s Chocolonely het afgelopen jaar 10 jaar bestond, wordt er ook nog – éénmalig – een tweede smaak aan de collectie toegevoegd. Deze twee favorieten uit 2015 hebben een mooie nieuwe verpakking gekregen en liggen vanaf deze week in de Wereldwinkel.


And the winner is:
Melk Popcorn Discodip

Let’s get the party started: voor altijd disco in je reep! Melk Popcorn Discodip was de meest populaire Limited Edition chocoladereep van 2015, en dan mag je blijven. 
Chocofans kunnen ieder jaar stemmen welke van
de drie Limiteds ze ’t lekkerst vinden en die neemt Tony’s dan op in het vaste assortiment. 
 

Deze nieuwe reep wordt een Exclusive. Zulke repen zijn alleen maar te koop is bij geselecteerde winkels, waaronder onze Wereldwinkel in Bunschoten-Spakenburg. Tony’s maakt voor ons een apart assortiment, omdat ze niet vergeten zijn dat wij de allereerste winkels waren waar de Tony’s repen een kans kregen.


Onze éénmalige runner-up:
Puur Amandel Zeezout

Tony’s kreeg ongelofelijk veel complimenten van chocofans over de Puur Amandel Zeezout uit de Limiteds 2015. De combinatie zoet en zout is ontzettend populair, dus er waren ook veel vragen
van andere winkels of deze reep niet aan het vaste assortiment toegevoegd kon worden. 
Kon Tony’s dit weigeren? Natuurlijk niet! En zo werd deze Limited op democratische wijze een Classic reep.
 


De Tony’s Classics vind je niet alleen bij de Wereldwinkel, maar ook in de grote supermarkten in Nederland. Zelfs in Portland in de Verenigde Staten kun je ’m kopen. Tony’s is in de VS nog maar net begonnen, maar bij de Portlanders is deze reep nu al een grote hit: ‘together we make chocolate 100% slave free’.


Over Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely is ooit opgericht om een einde te maken aan slavernij en uitbuiting in de cacaoindustrie. Geen doorsnee bedrijf, dus. Maar een chocoladebedrijf dat een sociaal probleem in de wereld wil oplossen.

Sinds de oprichting in 2005 strijdt Tony’s Chocolonely voor slaafvrije chocolade. Zij willen niet alleen de eigen chocolade 100% slaafvrij maken, maar alle chocolade wereldwijd. Zij kopen hun cacaobonen direct in bij partner coöperaties in Ghana en Ivoorkust en werken intensief met ze samen. Zo geven ze niet alleen het voorbeeld, maar hopen ook voor anderen inspiratie te zijn om eerlijke chocolade te kopen, en daarvan te genieten natuurlijk!