Toch nog een derde Tony Limited: Puur Lemon Cheesecake

Zoals eerder gemeld zijn we in 2015 gestart met slechts twee limited editions repen. De derde kreeg wat probleempjes onderweg.
Dat was natuurlijk hartstikke sneu in een feestjaar, want Tony’s Chocolonely bestaat dit jaar 10 jaar. Bij Tony’s deden ze daarom hun uiterste best om op korte termijn alsnog ’n derde limited edition
in te laten vliegen, om de feestvreugde compleet te maken. 

Fashionably late 

Gelukkig is er nu speciaal voor jou deze limited edition feestreep, in de smaak Melk lemon cheesecake. Om je te bedanken voor je vriendschap en voor alle Tony’s Chocolonely die je eet, omdat je zo de strijd voor een 100% slaafvrije chocoladewereld steunt. 

En laten we eerlijk zijn: wat is nou een feestje zonder taart? Precies. Deze reep is een beetje ‘fashionably late’ maar het wachten meer dan waard. Lemon cheesecake in je reep, als daar je smaakpapillen niet van gaan dansen..!

De limited editions zijn niet overal te koop! 

Tony’s levert ze namelijk alleen aan winkels die hun producten vanaf hun allereerste start een kans gaven, en zo aan het begin stonden van hun succes. Daarom vervaardigen ze bij Tony’s deze limited editions exclusief voor Fairtrade winkeliers zoals de Wereldwinkel. Een limited edition reep van 180 gram kost € 3,20. En we hebben – en uiteraard slechts tijdelijk – alle drie de smaken op voorraad.