Tennishal De Bicker nu ook tappunt voor Dopper waterfles


De Dopper waterfles kan sinds vandaag ook gevuld worden bij Tennishal De Bicker. Dopper is een initiatief ter promotie van kraanwater en het terugdringen van de berg plastic afval. Hiervoor ontwikkelde Dopper het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi.

Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt plastic afval. Voor Arian van de Groep van
De Bickerie hét argument om in navolging van de Wereldwinkel het tweede tappunt in Bunschoten-Spakenburg te worden. Middels de gratis Dopper App worden wandelaars en fietsers nu naar Tennishal De Bicker gegidst waar zij gratis hun Dopper kunnen laten vullen met kraanwater.

Kraanwater is duurzaamste dorstlesser

De Dopper is een Nederlands ontwerp en wordt klimaatneutraal geproduceerd, is vrij van BPA (Bisfenol A, een schadelijk stofje dat via plastic in je voeding terecht kan komen) en draagt bij aan drinkwaterprojecten in Nepal. De Dopper Foundation werkt hiervoor samen met Simavi en lokale partners. Simavi let bij de projecten extra op de moeders, omdat zij een sleutelrol spelen in de gezondheid van hun familie.

Kraanwater is de duurzaamste dorstlesser die er is. Kraanwater lest je dorst voor 100% met 0 calorieën. Bovendien kost het bijna niets. De eisen die aan kraanwater worden gesteld zijn hoger dan die aan mineraalwater. En om te zorgen dat iedereen dit weet, gaat een deel van de Dopper opbrengsten naar de promotie van dit (h)eerlijke water.


 

Nieuwe kleur: simply red

De Dopper waterfles is verkrijgbaar bij de Wereldwinkel in de Havenstraat en kost € 12,50. Aan het assortiment kleuren cool blue, pretty pink, pure white, royal orange en apple green is een nieuwe tint toegevoegd: simply red. Kom daarom nu naar de Wereldwinkel in de Havenstraat en koop een Dopper voor de zomervakantie.  De Dopper wordt meteen voor je gevuld met kraanwater.

En blijf daarna vragen naar kraanwater. Dan komen er steeds meer tappunten bij. Probeer het uit in ons dorp. En natuurlijk tijdens je vakantie!