The Good Roll

Wij verkopen The Good Roll, een 100% gerecycled toiletpapier. Het is gemaakt van 100% gerecycled papier, zonder chloor, kleur- en geurstoffen. Dus: geen boskap, minder waterverbruik en minder uitstoot van CO2. Bomen zijn om te knuffelen, niet om te eindigen als papier in jouw toilet. 

The Good Roll doneert 50% voor de bouw van toiletten in ontwikkelingslanden. 100% boomvriendelijk & duurzaam: dat is hoe toiletpapier moet zijn. Iedere rol wordt geleverd in een originele papieren verpakking, zodat je ’m ook cadeau kunt geven. Het toiletpapier is superzacht, supersterk en net zo goed voor jou als voor je portemonnee! 
 
TheGoodRollCompositie.png

 

De missie van The Good Roll is simpel: veilige en schone toiletten voor iedereen! 50% van de nettowinst van dit toiletpapier wordt besteed aan het bouwen van toiletten in diverse landen in Afrika. The Good Roll is ontstaan vanuit een gezamenlijke frustratie. Er zijn wereldwijd 2,3 miljard mensen die geen toegang hebben tot veilige en schone toiletten; dat is één derde van de wereldbevolking! Daarnaast worden er dagelijks 270.000 bomen gekapt voor de productie van toiletpapier.

Dat inspireerde de makers tot het ontwikkelen van The Good Roll; een initiatief waarmee we beide problemen willen aanpakken. Een uniek Nederlands win-win concept: een 100% boomvriendelijke toiletrol, gemaakt van gerecycled papier, waarmee we zoveel mogelijk mensen toegang willen geven tot veilige en schone toiletten.

The Good Roll levert verschillende producten, maar wij beperken ons voorlopig tot hun drielaags wc-rol in een fraaie ‘kado’verpakking.