Wat doen we met die Tony kerstrepen?

We hadden in onze Wereldwinkel nog een aantal Tony kerstrepen, die we door de Lockdown niet meer konden verkopen. We hadden ze alvast mooi ingepakt. Maar waar moesten ze heen?
We vroegen aan jullie om suggesties en we bezorgden daarna zo’n reep op het adres in Bunschoten-Spakenburg dat jullie aan ons hadden doorgegeven.
We kregen zoals verwacht veel corona-gerelateerde verzoekjes. Dank voor jullie suggesties. Alle repen zijn inmiddels bezorgd.

Dit was de actie...

We denken bijvoorbeeld aan iemand die zo’n reep echt verdient, maar die hem zelf nooit zou kopen omdat er in dat huishouden geen geld voor is. Of voor je buurvrouw, omdat ze je zelfgemaakte soep kwam brengen toen je met Covid-19 thuis moest blijven. Of voor een verlegen scholier die graag anoniem een kerstreep zou willen schenken aan zijn geheime liefde.
 
Dus stuur ons maar jullie suggesties: Adressen insturen kan via het contactformulier op onze website. Vul er eerst je eigen gegevens in en plaats daarna je suggestie bij de opmerkingen:
“Zo’n kerstreep moet naar …… op het adres …… omdat ……”.

Uit de doorgegeven suggesties kiezen we dan een aantal adressen waarvan wij denken dat zo’n kerstreep er goed terecht komt. Als afzender zetten we dan gewoon "de kerstman”. Da’s ook fijn voor die scholier! En oh ja, uiteraard geldt hierbij: op = op! 
We maken geen namen en adressen bekend op Facebook of op onze website. Alleen de aanvrager informeren we per e-mail of we de suggestie wel of niet honoreren. Leuke kerstactie toch?