25 jaar actief bij de Wereldwinkel


In maart van dit jaar waren Alie Nagel en Willy Huijgen 25 jaar werkzaam als vrijwilliger bij de Wereldwinkel. Zij hebben in de Wereldwinkel gewerkt op diverse adressen in het dorp en al veel veranderingen meegemaakt.

Door de Covid-19 regels mocht de Wereldwinkel in het voorjaar geen feestelijke bijeenkomst organiseren waar de dames gehuldigd konden worden.

Het bestuur hoopte toen dat Alie en Willy in het zonnetje gezet konden worden op de vrijwilligersbijeenkomst in het najaar, maar ook die mocht niet doorgaan. Afgelopen week heeft een bestuurslid daarom ieder van hen maar thuis bezocht en daar aan deze vrijwilligsters een boeket bloemen overhandigd.
 

 
Het is waarschijnlijk dat beide vrijwilligers zelfs nog veel langer actief zijn voor de Wereldwinkel. De registratie van vrijwilligers in de Wereldwinkel-archieven gaat namelijk niet verder terug dan tot 1995.
 
De Wereldwinkel is altijd op zoek naar vrijwilligers. Interesse om collega te worden van Wiily of Alie? Loop binnen in de winkel aan de Oude Schans 90 of bel 033-299 6670. De medewerkers van de Wereldwinkel verheugen zich erop om met een nieuwe vrijwilliger aan de slag te gaan. Klik hier voor onze vacatures.