We doen mee met de Spakenburgse Spaarpas

 

We zijn deelnemer geworden van het spaarsysteem ‘de Spakenburgse Spaarpas’. Deze spaarpas op betaalkaart-formaat is het lokale puntenspaarsysteem van Spakenburg.
Met zo’n Spakenburgse Spaarpas kan je punten sparen bij je aankopen bij Spakenburgse winkeliers. Die punten kun je verzilveren in onze winkel, maar ook bij de andere deelnemende winkels en horecazaken.

Hoe werkt het?

Heel simpel! Je doet een aankoop bij een aangesloten winkelier in Spakenburg. Het aankoopbedrag vertegenwoordigt het aantal punten wat je krijgt. Koop je iets voor 10 euro, dan krijg je 10 spaarpunten tegoed.
De gespaarde punten zijn geld waard bij een volgende aankoop. Een saldo van 750 punten levert € 5,- korting (of een veelvoud daarvan). Ook organiseren deelnemende winkeliers of horecazaken acties, zoals een gratis product voor een bepaald aantal punten, dubbele punten acties of extra punten bij aankoop van een bepaald product.

Punten sparen met fairtrade?

We geven het direct toe: fairtrade prijzen zijn niet echt berekend op extra kortingsacties. Gelukkig kunnen we dat opvangen doordat men ook met gespaarde punten bij ons kan betalen. Als cadeauwinkel verkopen we juist meer. En de Wereldwinkel geeft geen spaarpaspunten op de diensten die wij voor anderen verzorgen zoals VVV Cadeaubonnen of de tickets voor de bottervaarten.

Waar kan ik de spaarpas krijgen?

De spaarpas is gratis verkrijgbaar bij ons in de winkel. Zodra je een spaarpas in bezit hebt moet je je eenmalig registreren voordat je gebruik kunt maken van de voordelen. Beginnen met sparen kan al direct. Klik hier voor een link naar de veelgestelde vragen over de Spakenburgse Spaarpas.

En die Spakenburgse Cadeaupas?

Het is voor particulieren niet mogelijk om een dergelijke cadeaupas te kopen. De Cadeaupas is een echte cadeaukaart, die wordt verstrekt inclusief een saldo naar keuze. Bedrijven verstrekken die aan hun medewerkers of de gemeennte koopt die in als gift aa de mantelzorgers. De VVV regelt de verkoop van deze kaarten. Bij ons in de Wereldwinkel kun je een ontvangen Spakenburgse Cadeaupas wel verzilveren.