De nieuwe oogst Merlot is binnen

We krijgen in de komende periode een nieuwe oogst Zuid-Afrikaanse wijnen binnen. Deze Merlot is de eerste die we mochten proeven.

Evenwichtig, dat is ie zeker: deze volle, soepele Merlot. In de afdronk zit een mooie smaakbalans van lichtzoet rood fruit en een hint van kruiden. Op de wijnboerderijen zorgen ze voor een natuurlijk evenwicht en koesteren ze de oorspronkelijke begroeiing.
Zo blijft de goede bodemkwaliteit bewaard. En dat is natuurlijk de beste voedingsbodem voor een ‘pragtig gebalanseerde rooiwyn’ zoals de Zuid-Afrikanen ’m zelf noemen. Een wijn die makkelijk combineert. Lekker bij bijvoorbeeld pasta, kip of barbecue. Bij 16 tot 18 ˚C komt de smaakbalans van deze Merlot het best tot zijn recht.

Lees hier meer over de producent van onze Merlot.

 

Importeur Fair Trade Original heeft de fles tevens voorzien van een nieuw etiket. In de komende maanden zullen al onze wijnflessen een nieuw uiterlijk krijgen. Je ziet de nieuwe verpakkingen gaandeweg bij ons in het wijnrek verschijnen. Sfeervol, eigentijds en met veel informatie over smaak en herkomst.