Tony Chocolonely Kerstrepen


Ook dit jaar komt Tony’s Chocolonely weer met speciale Kerstrepen. De repen zijn voorzien van een handig gat, zodat je ze eventueel in een kerstboom zou kunnen hangen.

Bij Tony’s houden ze wel van ’n feestje. Daarom voor in, of ònder je kerstboom: ’n kerstboom in je reep! Met extra veel chocolade eromheen, waar je ’m uit kan breken. We kunnen niet garanderen dat hij lang zal hangen, want de melkchocolade met glühwein is echt verukkelijk. En ook de pure chocolade met stukjes candy cane met pepermuntsmaak is zo lekker dat je ‘m misschien wel meteen wilt opeten. All I want for Christmas is joehoe..!

 


 

 

Melkchocolade met Glühwein!! 

Bij het maken van de eerste reep is gebruik gemaakt van gedroogde rode wijn, échte wijn. Er blijkt in zulke gedroogde rode wijn zelfs nog een klein percentage alcohol te zitten. Maar ja… jullie kennen de fairtrade chocoladeboys van Tony’s, die willen graag dat iedereen van hun chocolade kan genieten, dus in deze reep zul je geen alcohol meer aantreffen.


 

Dit zit ’r in

Kerstreep melk glühwein
suiker*, volle melkpoeder, cacaoboter*, cacaomassa*, 3% gevriesdroogde sinaasappel, 2%, rode wijn poeder (maltodextrine, 20% rode wijn concentraat), 0% kruidnagel, 0% kaneelpoeder, emulgator (sojalecithine)

Allegie-informatie
Kan sporen bevatten van noten,
pinda’s, ei en gluten.

Voedingswaarden per 100 gram
energie - 2,241 kJ / 536 kcal
vetten: 32g (waarvan verzadigd vet: 19,1g), koolhydraten: 52,8g (waarvan suikers: 51,6g), eiwitten: 7,6g, zout: 0,22g.

 


Puur 51% mint candy cane 

Er werd ons vaak gevraagd of er geen donkere variant van de kerstreep gemaakt kon worden.
En nu is hij er: pure chocolade met stukjes candy cane met pepermuntsmaak. En die is zo lekker
dat-ie vast de kerst niet haalt.

Dit zit ’r in

Kerstreep puur mint candy cane
cacaomassa*, suiker*, cacaoboter*, 6.67% mint candy cane (suiker, gluscosestroop, kleurstof (anthocyanen), aroma natuurlijk pepermuntolie), emulgator (sojalecithine).

Allegie-informatie
Kan sporen bevatten van noten, melk,
pinda's, ei en gluten.

Voedingswaarden per 100 gram
energie - 2,176 kJ / 520 kcal
vetten: 31g (waarvan verzadigd vet: 18,4g), koolhydraten: 51,4g (waarvan suikers: 47,7g, eiwitten: 4,9g, zout: 0.01g.

* Fairtrade producten
 


De Tony’s Chocolonely kerstrepen zijn slechts beperkt te koop!

En een groot deel van onze repen hebben we inmiddels via voorintekening verkocht, hier via deze website. Verder hebben we er ook een paar geleverd voor in een kerstpakket. Daar zijn ze immers uitermate geschikt voor. Ze gaan harder dan verwacht. 
Tja, de verkoopperiode van de Kerstrepen is maar kort en de voorraad is beperkt...

 


Een Kerstreep van Tony’s Chocolonely kost bij ons € 3,55

De allerlaatste Kerstrepen die we hadden ingekocht liggen inmiddels bij ons in de winkel. En ook de Limited Editions van 2019 beginnen alweer aardig op te raken. Wacht dus niet te lang met je aankoop!