Tony Chocolonely paasrepen


Naast de bekende paaseitjes van Tony’s (die gelukkig ook gewoon verkrijgbaar blijven), komen de chocoladeboys van Tony’s dit jaar terug met iets waar we heel blij van worden. Tony’s Chocolonely brengt namelijk weer die heerlijke paasreep op de markt die bestaat uit 32% melkchocolade, meringue en citroen. Klinkt dat niet ontzettend lekker? Wij vinden van wel!

Zoekt en gij zult vinden

Tony heeft natuurlijk aan de tradities van pasen gedacht. We kunnen nu op zoek naar dat grote Tony’s paasei: in de reep zit namelijk een paasei verstopt, alhoewel dat niet heel moeilijk te vinden is. 
Ook al duurt het nog wel even voordat het Pasen is, is de reep nu al verkrijgbaar in de Wereldwinkel. Laat dat schilderen dit jaar maar zitten, wij gaan voor deze reep...

 

Gevonden...

Hij zit gewoon in deze reep! Tony’s paasei in je reep, met een toepasselijke smaakcombinatie. Melkchocolade met merengue (uiteraard gemaakt van vrije-uitloopeieren) en ’n zuurtje van citroen. Nog meer blijheid aan ’t paasontbijt op de binnenkant
van deze wikkel. Eén ei is geen ei, dus wil je nog meer eieren? Kom ze zoeken in de Wereldwinkel. Gegarandeerd 'n blij ei!
 

 



 

 

Dit zit ’r in

Ingrediënten
Suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, meringue 3,3% (suiker, kippenei-eiwit, maïszetmeel), citroen 1,9% (glucosestroop, citroensapconcentraat, abrikoos, suiker, gemodificeerd aardappelzetmeel, verdikkingsmiddel: natriumalginaat), emulgator: sojalecithin.


 


Voedingswaarden per 100 gram
Energie – 2250 kJ / 538 kcal
Vetten – 31,5 gram, waarvan verzadigd 18,9 gram
Koolhydraten – 54,0 gram, waarvan suikers 52,8 gram
Eiwitten – 7,4 gram
Zout – 0,21 gram

Allergieinformatie en overige informatie
Kan pinda bevatten en sporen van gluten en noten.
Geschikt voor vegetariërs, niet geschikt voor veganisten.
 

Een paasreep van Tony’s Chocolonely kost € 3,60