Aan tafel met de Limited Editions van Tony’s Chocolonely

Aan tafel! Want ze zijn er weer. Onze Limited Editions: drie tijdelijke, crazy smaken in opvallende wikkels. Dit jaar zetten we drie repen, geïnspireerd op een driegangendiner, op de (menu)kaart. Vanaf september zijn er tijdelijk nieuwe smaken verkrijgbaar van de Tony’s Chocolonely repen. Een bijzonder smakelijk kado voor iedereen, inclusief jezelf. Maar je draagt er vooral de boeren die Tony’s van cacao voorzien een warm hart mee toe.

De Limited Editions zijn niet overal te koop!

Tony’s levert ze namelijk alleen aan winkels die hun producten vanaf hun allereerste start een kans gaven,
en zo aan het begin stonden van hun succes.
Daarom vervaardigen ze bij Tony’s deze limited editions exclusief voor Fairtrade winkeliers zoals de Wereldwinkel.
Een limited edition reep van 180 gram kost € 3,25. En we hebben uiteraard alle drie de smaken op voorraad. 

Een driegangendiner

Begin met ’n knapperig broodje Tony’s; donkere melkchocolade met rogge en zeezout. Hierna zet je je tanden in zoet-kruidige stoofpeertjes in romige melkchocolade. En sluit af met een impactvol toetje: wit stracciatella. Witte chocolade met onze eigen cacao nibs en stukjes Tony’s pure chocolade.

 

Donkere melk 42% rogge zeezout


’n Broodje Tony’s; knapperige rogge met een snufje zeezout in de nieuwe donkere melkchocolade met 42% cacao. De inspiratie hiervoor deden we op van een Britse reep gemaakt met brood.
We kneedden 'm in eigen stijl als eerste gang voor de Limiteds. Zo roggelen we dat bij Tony’s!

 

Melk 32% stoofpeer


De langgekoesterde droom van onze smaakmaakster Eva komt met deze reep uit. Een fruitbedrijf uit Nederland heeft de toffe peertjes geleverd. We voegden ’r nog wat kaneel en citroen aan toe. Enneh, het eindresultaat mag ’r zijn!

 

 

Wit 28% Stracciatella


En da’s drie.. deze Limited Edition is een toetje op zich. En het is niet zomaar een chocoladereep. Witte chocolade met stukjes Tony’s pure chocolade en ’n schep cacao nibs; allemaal gemaakt van onze traceerbare cacaobonen, dus een reep met impact. Straight up stracciatella!

 

 

Ik wil ze alle drie!

We hebben ook een kadodoosje... de 3 Limiteds in ‘n kleurrijk en vrolijk doosje, gewoon als verrassing voor jezelf of om kado te doen aan je BFF, buurman of secret crush.

De Limited Editions zijn vanaf 1 september 2017 tijdelijk verkrijgbaar bij de Wereldwinkel. Met deze repen bouw je smakelijk mee aan de weg naar 100% slaafvrije chocolade.

 

Wees er snel bij, want op is écht op!

Hoewel… de meest populaire smaak zal worden toegevoegd aan de Tony’s familie.
Heb je ze inmiddels geproefd en wil je meestemmen? 
Ga dan naar de Facebook pagina van Tony Chocolonely en stem daar op jouw favoriet!