Nieuw: de Dopper Ocean Collection!

Nieuw, de Dopper Ocean Collection!

Er waait een frisse zeewind door de Dopper collectie en daarmee zijn twee nieuwe kleuren komen aanwaaien: de Dopper Pacific Blue en Blue Lagoon. Deze nieuwe kleuren vormen samen met de bekende Dopper Pure White de Ocean Collection. Met deze lijn brengen zij een ode aan onze oceanen; van de tropische kustwateren tot de woeste open zeeën. 

Dopper Blue Lagoon

De Dopper Blue Lagoon past bij jou omdat je exotisch, licht en sprankelend bent. Als de 21e-eeuwse reïncarnatie van Brooke Shields en/of Christopher Atkins (geloof ons, de moeite van ’t googelen waard) kun jij elke golf trotseren zonder dat jouw haar er slecht van gaat zitten. Jij bent kalm en koel als de Caribische zee, maar we weten allemaal: stille wateren hebben diepe gronden. Bij de lichtblauwe drinkfles hoort natuurlijk een tropisch zonnetje, combineer daarvoor jouw Blue Lagoon bottle met de Hello Yellow dop. Ben jij meer van de zonsondergangen? De optelsom van de Simply Red cap bij jouw lichtblauwe Dopper fles is pure magie. Ga jij watertanden van watersporten? Combineer jouw lichtblauwe Dopper met de Deep Purple Sport Cap.

Arr, you pirate! Leg jouw schip even voor anker in deze Blue Lagoon want je bent hier op een ware schat gestuit. Deze lichtblauwe Dopper is een tropische verrassing waarmee jij je direct op een onbewoond eiland waant. Denk: wuivende palmbomen, ’t zand tussen de tenen, een turquoise zee, de kokosnoot vol rum…. Ah we dwalen af, maar ’t moge duidelijk zijn: deze lichtblauwe waterfles maakt al jouw zeedromen waar.

We willen je liever niet uit jouw tropische dagdroom helpen, maar wist je dat er op dit moment naar schatting 4,7 miljard kilo plastic in onze oceanen drijft? En dat jij en je fijne zeebenen op de Hollandse costa’s maar liefst 19 dopjes en 7 plastic flesjes per 100 meter passeren? De hoogste tijd om dat tij te keren. Met deze herbruikbare lichtblauwe Dopper heb jij voortaan geen wegwerpflesjes meer nodig, dat scheelt een hoop plastic afval. Het is misschien slechts een druppel op een gloeiende plaat, maar een hoop druppels kunnen een grote plons veroorzaken.
 

Dopper Pacific Blue

De Pacific Blue Dopper past bij jouw aura omdat jij recht door zee bent. Net als die tequila op vrijdagavond, neem jij ’t leven met een korreltje zout. Dat maakt jou zo’n lekkere frisse Westenwind. En als de storm dan tóch eens tegen zit, dan graaf jij gewoon een lekker diepe kuil op het strand van Zandvoort. Deze donkerblauwe waterfles kleurt natuurlijk bij alle tinten van de horizon. Combineer ’m met een witte dop voor die onvervalste matrozenlook of ga voor een sportieve combinatie met de Cool Blue Sport Cap. En met een Hello Yellow Cap op de Pacific Blue Bottle zie jij altijd de zon zakken in de zee.

Waag een sprong in ’t diepe met de Pacific Blue Dopper! Deze donkerblauwe drinkfles is een ode aan de Great Pacific; de grootste en meest ondoordringbare oceaan van onze planeet. Als je met dit mysterieuze exemplaar in zee gaat, lig je altijd goed op koers. Want de donkerblauwe Dopper is woest als de golven, magisch als de sterrennacht en heeft eindeloos veel diepgang. 24 centimeter welteverstaan. Aye, aye!

Met de aankoop van deze Pacific Blue Dopper draag jij bij aan schonere oceanen. Elk jaar belandt zo’n 8 miljoen ton kilo plastic afval - waaronder veel plastic flesjes - in onze oceanen. Zeestromen drijven al dat plastic bijeen tot een drijvende vuilnisbelt op de Pacific; de Plastic Soup. Door geen wegwerpflesjes meer te kopen, maar een duurzame relatie aan te gaan met jouw Dopper help jij dit tij te keren. 

Schone oceanen

Jaarlijks belandt zo’n 8 miljard kilo plastic afval – waaronder veel plastic flesjes – in onze oceanen. Zeestromen drijven al dat plastic bijeen tot een drijvende vuilnisbelt; de Plastic Soup. Met Dopper, help jij die milieuproblematiek te verminderen. En nee, da’s geen water naar de zee dragen. 

Algemeen

Inhoud: 450 ml
Drie onderdelen, waardoor makkelijk schoon te maken
Vaatwasser bestendig tot 65°C
Geproduceerd in Nederland
Geschikt voor koude, niet bijtende drankjes

Materiaal

PP - Polypropyleen (fles en dop)
ABS - Acrylonitil Butadieen Styreen (witte cup)
TPE - Thermoplastisch Elastomeer (afdichtringen in dop & cup)

Keurmerken

BPA/weekmaker- en gifvrij
(Bisphenol A is een weekmaker die kan loslaten
en in de voedselketen terecht kan komen)
Cradle to Cradle gecertificeerd