VVV Cadeaukaarten

Doordat we in onze Wereldwinkel ook VVV activiteiten verzorgen, verkopen we er tevens een aantal nationale cadeaukaarten. We activeren deze cadeaukaarten in onze winkel tijdens de aankoop. Je kunt dus zelf bepalen welk bedrag er op de cadeaukaart moet worden gezet. De ontvanger kan dit bedrag ook in delen uitgeven.

De 4 cadeaukaarten die wij leveren:

 

Nationale bioscoopbon 

De bioscopen zijn weer open, dus we kunnen weer naar de film. Dan is dit het leukste cadeau in het donker! De Nationale bioscoopbon is te besteden bij meer dan 175 bioscopen en filmtheaters! Klik hier voor een overzicht van alle bioscopen in Nederland die de Nationale bioscoopbon accepteren.

Dinercheque

Deze VVV Dinercheque valt altijd in de smaak... iedereen houdt toch van lekker eten? Bij zo’n 2.200 restaurants – van eetcafé tot sterrenrestaurant – bent u van harte welkom. Klik hier voor het overzicht. Van hippe hap tot haute cuisine: ontdek de leukste restaurants door heel het land.

Lekker Weg

Van een verblijf in een hotel aan de kust, een bed & breakfast in de stad tot een bungalow in de bossen. 
Met de Lekker Weg Cadeaukaart boek je snel de gewenste bestemming. En het aantal mogelijkheden is groot! Bekijk hier het aanbod van maar liefst 2.500 overnachtingsadressen. Er is voor ieder wat wils.

VVV cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart geeft de breedste keuze omdat je deze kaart overal kunt besteden: van winkel tot webshop. De VVV Cadeaukaart is in elke gewenste waarde te verkrijgen en desgewenst in delen te besteden. Naast winkels, musea, attractieparken, dierentuinen is de kaart besteedbaar bij honderden webshops met miljoenen producten.