De Tony van de Week: Donkere melk, Pretzel & Toffee

 

Iedere week selecteren we een van de vele smaken van Tony’s Chocolonely tot onze ‘Tony van de Week’.
Die chocoladereep bieden we dan een week lang aan met een lekkere extra korting. Het is de ideale manier om al die heerlijke smaken van Tony’s Chocolonely te leren kennen.

Op dit moment is onze Tony van de Week:


180 g ‘Donkere melk 42%, pretzel & toffee’ voor € 2,50

Je vindt bij ons een grote collectie Tony’s repen. Zolang de voorraad strekt hebben we ook de Limited Editions in huis. En daarnaast hebben we ook de Exclusive repen, die alleen in de Wereldwinkels te koop zijn. Je herkent de bijzondere Tony’s Chocolonely repen aan de gestreepte verpakkingen.​

Over Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely is ooit opgericht om een einde te maken aan slavernij en uitbuiting in de cacaoindustrie. Geen doorsnee bedrijf, dus. Maar een chocoladebedrijf dat een sociaal probleem in de wereld wil oplossen.

Sinds de oprichting in 2005 strijdt Tony’s Chocolonely voor slaafvrije chocolade. Zij willen niet alleen de eigen chocolade 100% slaafvrij maken, maar alle chocolade wereldwijd. Zij kopen hun cacaobonen direct in bij partner coöperaties in Ghana en Ivoorkust en werken intensief met ze samen. Zo geven ze niet alleen het voorbeeld, maar hopen ook voor anderen inspiratie te zijn om eerlijke chocolade te kopen, en daarvan te genieten natuurlijk!